ANKARA KEÇİÖREN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 eğitim öğretim yılında ilçemizde yürütülen eTwinning projeleri kapsamında ilçemiz okullarımız 286 tanesi ulusal, 88'i Avrupa Kalite etiketi olmak üzere toplam 374 kalite etiketi aldılar.

2020-2021 eğitim öğretim yılında ilçemizde  yürütülen eTwinning  projeleri kapsamında ilçemiz okullarımız 286 tanesi ulusal, 88'i Avrupa Kalite etiketi olmak üzere toplam 374 kalite etiketi aldılar.

   eTwinning projesi Avrupa Komisyonu Eğitim Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından Erasmus + Programı kapsamında finanse edilen, Avrupa Okul Ağı Konsorsiyumu organizasyonunda, 33 Avrupa Ülkesi ve 6 Avrupa Dışı Ülke Eğitim Bakanlıkları veya Ulusal Ajansları tarafından yürütülen bir faaliyettir. Ülkemizde eTwinning Faaliyeti, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülmektedir.

   Avrupa genelinde okul personelinin işbirliği yaparak projeler geliştirdiği ve iyi uygulamaları paylaştığı  e-Twinning platformunda yılda sadece bir defa Avrupa Kalite Etiketi verilmektedir. Merkezi Destek Servisi (MDS) tarafından verilen bu etiket projelerin Avrupa standartlarında gerçekleştiğinin bir göstergesidir. 

   İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık sergiledikleri örnek çalışmalarla bizlere bu gururu yaşatan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederek "İlçemizde eTwinning projeleri kapsamında başarımız gün geçtikçe artmaktadır. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında toplam 93'ü Kalite Etiketi almaya hak kazanırken bu sene sayı 374'e çıkmıştır..Öğretmenlerimizin yürüttüğü projeler sayesinde okullarımız, hem ülkemizde hem de Avrupa'da daha tanınır ve aktif hale gelmektedir. eTwinning projesi kapsamında göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan siz değerli öğretmenlerimizi en kalbi duygularımla tekraren kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." diyerek konuşmasını bitirdi.

Cumhuriyet Cad. No1 Kalaba Kent Meydanı Keçiören/ANKARA - 0312 361 19 10/1112

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.